Verfijn zoekresultaat

Review

____________________________

Pieter Hoogendonk  schreef:                                                       5sterren
Jeroen Geurts is een kei!

____________________________

Denise Schothans  schreef:                                                       5sterren
Heel gastvrij ontvangen. Heel vriendelijk. Geen verkooppraatjes en meedenkend. Auto was super snel klaar. Top.

____________________________

Theo Evers  schreef:                                                       5sterren
In Oktober een auto gekocht, naar volle tevredenheid. Zoals de eerdere reacties, Jeroen is echt een man een man een woord een woord. Een top garage waar je van begin tot einde heel goed geholpen wordt.

____________________________

André  schreef:                                                       5sterren
Keurig geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Echt aan alles gedacht en bij het ophalen was alles prima in orde. In de garantie periode tot onze tevredenheid geholpen. Zelfs een keurige leenauto meegekregen waar helemaal geen kosten voor werden berekend. Na de garantietijd ook nog netjes geholpen. Kortom een super fijne garage!

____________________________

Wiljan en Dianne van Lankvelt  schreef:                 5sterren
Wij zijn erg gastvrij en goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto, goed advies door Jeroen Geurts!

____________________________

Lorenz Werts schreef:                                           5sterren
Auto Mertens heeft mij meer dan uitstekend  begeleid bij het kopen van een auto in NL en deze te exporteren naar België. Zonder de kennis en expertise van Auto Mertens was het voor mij een veel arbeidsintensievere klus geworden en was ik waarschijnlijk tegen allerlei valkuilen aangelopen. De begeleiding vanuit Jeroen zorgde er bij mij voor dat ik met een goed en gerust gevoel de auto kon kopen, de verdere afhandeling is volledig door Auto Mertens verzorgd. Ik heb echt ervaren dat ze altijd bereikbaar zijn en de zorg volledig uit handen nemen, TOP!!! Bedankt Jeroen!!

____________________________

Vera van Asperen schreef:                            5sterren
Dat dit mogelijk is bij een garage... Ik ben gewend dat je wordt geholpen door gladde autoverkopers die je van alles wijs maken. NIETS is minder waar. Jeroen Geurts van auto Mertens, een dikke pluim! Hij is eerlijk, redelijk, helder en gewoon fijn om zaken mee te doen. Hij denkt mee met de klant en zorgt voor passende oplossingen, zelfs ongevraagd. Ik zou nog meer lof kunnen plaatsen over Jeroen maar ik denk dat iedereen die een andere auto wil kopen dit zelf moet gaan ervaren. Ik heb nog nooit zo prettig zaken gedaan bij de koop van een auto. Gr.

____________________________

Stef Kooijmans schreef:                                5sterren
Eindelijk een verkoper die gewoon goed luistert en meedenkt. Binnen een dag alles rond naar tevredenheid. Zo hoort het! Nu maar hopen dat we geen gebruik hoeven te maken van de goede service.

____________________________

Len Bouwman schreef:                                5sterren
Samen met Jeroen onze nieuwe auto uitgezocht, daarbij natuurlijk gebruik gemaakt van zijn kennis en ervaring. In zijn advies is hij gericht op het creëren van een win-win situatie zodat er vanaf het begin van het contact duidelijkheid is en er mede daardoor vertrouwen ontstaat. In zijn aftersales en service is hij net zo actief en betrouwbaar. Dat is nog eens auto rijden met een goed gevoel. "Last but not least" is dat jeroen een warm sympathiek mens is met een onverwoestbaar gevoel voor humor. Vijf sterren met een griffel dus.

____________________________

Iris van der Linden schreef:                         4sterren

Mijn nieuwe auto en wat ben ik er blij mee. Een geweldig adviesgesprek gehad met Jeroen Geurts en nooit het gevoel gehad dat er iets niet snor zat. Hij was overtuigd van zijn verhaal en wist mij ook te overtuigen, hetgeen ik zeer apprecieer.

 


Naam *Jeroen Geurts

Directeur, In- en verkoop

06-19422566

j.geurts@automertens.nl