Marchel Mertens

Meer dan 10 jaar geleden overkwam hem het: zijn eerste geboorte. Hij werd vader van hetgeen wat later bekend zou komen te staan als Auto Mertens. Deze directeur, mensenkenner, autokenner en trotse vader staat geen probleem in de weg.

Als gitarist van Prinz Klauz (check Youtube) vaagt hij menig ander gitarist van de planken. Daarnaast is hij de drager van de naam van de kwaliteitseis binnen Auto Mertens, de eis die bekend staat als het Mertenskwaliteitje. 

Marchel Mertens

Alg. directeur Bakel, Gemert

06-53318847

m.mertens@automertens.nl

Jeroen Geurts

Zonder een lach is deze directeur bijna nooit te vinden. Hij vind het prachtig om dit ook bij klanten en collega’s op het gezicht te toveren. De grootste lach heeft hij als hij weer met de camper op pad gaat, de motor uiteraard achterin! De Alpen zijn favoriet bij hem, hele dagen slingeren door de bergen en op z’n tijd een apfelstrudel verorberen.

 

Jeroen Geurts

Directeur, In- en verkoop

06-19422566

j.geurts@automertens.nl

Jan Vogels

Jan de man die alles kan. Nou, in ieder geval veel doet. Deze man is een wandelende organiser. Zonder Jan staat Auto Mertens immers op losse schroeven. Op de eerste plaats is daar het verlies van ongeveer een hele hoop organisatie, daarnaast ook nog het verlies van een vaste lach aan de kantinetafel.

Zijn collega's moeten deze man, die overigens in een echte Chevrolet Camaro rijdt, gewoonweg geloven, omdat er anders geen orde meer is. Maar Jan krijgt het altijd weer voor elkaar om zijn collega's te motiveren en dingen voor elkaar te laten krijgen; hetgeen hij het best kan. 

Jan Vogels

Receptionist

0492-820032

j.vogels@automertens.nl

Sandra Vogels

Deze dame houdt zich goed staande tussen al die mannen. Ze wenst geen  mevrouw genoemd te worden, want dat klinkt oud, hetgeen deze dame nog lang niet is. Al vanaf dag 1 werkt deze administratieve duizendpoot bij Auto Mertens, waar ze intussen ook de P&O en Arbo-zaken doet.

Communiceren staat voor haar hoog in het vaandel. Dat is iets wat ze ook heel goed kan. Zo zegt ze: ‘Ik werk voor de baas en voor het welzijn van het personeel.’ Zo’n zinsnede vergt al heel wat communicatieve vaardigheden. Daarnaast schildert ze graag;  geen kunst, maar kozijnen. 

Sandra Vogels

Administratie, P&O en Arbo

0492-820033

s.vogels@automertens.nl

William van der Wallen

Een monteur als William vind je niet veel. Deze trouwe ros wil over 5 jaar gewoon hier staan. Van al die goedkope wagens wordt William niet meer warm, maar de Audi R8 en Ashton Martin die hij een keer heeft mogen repareren, herinnert hij zich nog steeds.

Tweemaal werd hij met zijn team Nederlands kampioen autocross. Apetrots op deze prestatie en trots op zijn kinderen bezetelt deze man altijd dezelfde plek in de kantine. Ja, je raadt het al, aan de kop, zoals een echte, trotse, goede monteur gewoon is.

Tom Manders

Tom is trotse vader van zijn zoontje Mack. Met zijn gezinnetje woont hij in zijn eigen gemaakte huis. Auto's repareren is dus niet zijn enige kwaliteit! 

Al vanaf zijn elfde werkt deze man hier en gelijk heeft hij. Hij houdt zijn oren en ogen open om zo de gewenste informatie op te doen en continu te blijven doorgroeien binnen Auto Mertens. The sky is the limit? Niet voor Tom.

Stefan van Melis

Stefan is inmiddels een vaste kracht in het team van Auto Mertens. Niet alleen in de werkplaats maakt hij furore; hij helpt immers ook iedereen aan de kant van weg als pechhulpmonteur. 

In de begintijd van zijn carrière bij Auto Mertens heeft hij veel voor de automatisering en het eenvoudiger maken van de werkprocessen binnen de organisatie gedaan; een waardevolle spil dus. Zijn waarde is nu echter nog groter, omdat hij auto's repareert als zijn tweede natuur.

Bruce Kartadi

Deze grote kleine man oogt dan misschien wel wat klein, maar zijn daden zijn des te groter. Iedere zaterdag leidt hij namelijk de zaterdagploeg en zorgt hij ervoor dat iedere klant zich koning voelt.

De liefde was Bruce bevindt zich in auto's. Zelfs tijdens een lange reis naar Amerika kreeg hij heimwee. Hij keerde terug voor zijn grote liefde: zijn auto.

Lex Koenraads

Voor deze gezellige jongeman is niets te gek. Hij is graag op allerhande festivals te vinden en daarom is muziek ook een grote hobby voor hem. Iets wat hij goed kan delen met zijn baas. 

Lex is afgestudeerd niveau 2 monteur, maar wil graag een stapje hogerop. Hij studeert door met een BBL-studie die hij bij Auto Mertens volgt.

Rince Linders

Toon Vermulst

Deze automan is een verrijking voor ons team, decenia-lange ervaring op autogebied en in de omgang met klanten. Deze echte Gemertse mens kent veel mensen, vanuit de werkplaats zwaait hij talloze keren per dag naar mensen die aan de receptie staan.

 

Daan van Gool

Met een diploma Technisch Specialist op zak is deze enthousiaste medewerker van Auto Mertens Gemert constant op zoek naar nieuwe technieken. Hij wil blijven leren!  En dat is bij ons geen probleem!

 

 

Deze Fiat Panda Sport-rijder en fanatiek waterpoloër vind gezelligheid belangrijk en draagt daar ook op het werk graag zijn steentje in bij. In zijn vrije tijd rijdt hij graag

 

Ruud Arninkhof

‘Ik heb Afghanistan overleefd’ , aldus hijzelf, ‘niets spannends meer meegemaakt dus’ . Vijfendertig jaar heeft deze man gediend in het Nederlands leger, bij de luchtmacht.

Toch is stilzitten niks voor hem. Hij is graag bezig en wil dat ook blijven. Pensioen komt vanzelf wel zo zegt hij. Hobby’en in de meest brede zin des woords doet hij graag, evenals mountainbiken. Hij probeert alles zo goed mogelijk te doen en excelleert hierin in de omgang met mensen; een echt mensenmens.

Toon Janssen

Toon ziet het werken bij Auto Mertens als betaalde vrijwilligerswerk. ‘Dat zegt veel over Auto Mertens’, aldus deze bijna gepensioneerde. Deze vrolijke chauffeur wordt binnen het bedrijf ook wel Toown genoemd vanwege zijn Limburgse achtergrond.

Hij vindt het fijn om zonder erg veel inspanning toch nog bezig te kunnen zijn en daarmede soms nog een mooie herinnering mee te pakken. Zo heeft hij een keertje een Cobra mogen warmdraaien. Vanuit zijn bouwverleden kan hij nog steeds heel goed timmeren, metselen en bouwen.

Jan Geurts

Deze levensgenieter is als vader van Jeroen natuurlijk nauw betrokken bij Auto Mertens Gemert. Na 25 jaar een eigen bedrijf te hebben gerund is hij nu in rustiger vaarwater gekomen. Zijn activiteiten bij Auto Mertens zijn heel divers.

In zijn vrije tijd is hij ook graag onderweg, maar dan in zijn camper samen met Anny. Net als Europa krijgen ook de kleinkinderen Karlijn en Sjoerd voldoende aandacht. Het komt wel eens voor dat we Jan bellen en dat hij doodleuk zegt: “ Ik heb geen tijd, ik sta met Karlijn bij de hertjes”

Bert Duinkerken

Joep Goorts

Het jongste talent binnen Auto Mertens is een feit: Joep Goorts. Hij is graag bezig, in de breedste zin des woords. Hobby's? Ja! Bezig zijn! Daarom is hij nu ook bezig bij Auto mertens. Hij ondersteunt de monteurs als zaterdaghulp. 

Gamen doet hij ook graag, deze zoon van een vooraanstaand jurist. De gezelligheid binnen Auto Mertens vindt hij het leukst. Lachen met collega's, dat hoort er bij volgens hem.